Nagel- & ansiktsbehandling

Naglar

Nagel-förlängning och förstärkning med gelé finns i permanent färg eller permanent fransk manikyr. Nageln blir flexibel och förstärkningen är lätt att lösa upp på ett skonsamt sätt för den naturliga nageln under.

Ansiktsbehandling

I ansiktsbehandlingen ingår följande moment:

Rengöring, som har som främsta syfte att göra rent och ta bort smink, hudvårdsprodukter, yttre smuts samt döda hudceller och svett utan att förstöra hudens pH-balans och skydd.

Peeling, som har till syfte att skala av ämnen som förhindrar en frisk och levande ämnesomsättning i huden samt talg och döda hudceller.

Varm handduk/örtkompress
, som är ett moment som värmer, mjukar upp och förbereder huden inför kommande massage.

Massage, som stimulerar blodtillförseln och cirkulationen i hudens alla skikt. Den får muskler och senor att slappna av vilket kan leda till att stress, spänningar och smärta reduceras.

Ansiktsmask, som stimulerar blod- och lymfcirkulationen samt suger upp smuts och överflödigt fett. Verkar även sammandragande och stärkande på bindväven.

Dagkräm, som ger ett skydd mot yttre påfrestningar såsom bakterier och avgaser.

Holistisk ansiktsbehandling

En härlig ansiktsbehandling med ekologiska, egengjorda produkter för hudens bästa. I behandlingen görs en rengöring, en skonsam peeling, en massage och en ansiktsmask. Innefattar ej behandling av diverse hudsjukdomar.